Romania Community

Reply
Propuneri simboluri romanesti
scorpyzone
view post Posted on 17/7/2008, 18:02Quote

Utente cancellato

pai....intr-un fel...stema ar trebui sa arate de unde venim...shi...cum am ajuns sa fim ce suntem in ziua de azi...shi la cata istorie e in spatele nostru...care trebuie acceptata intai de vecini...ar fi o stema de o dimensiune...MARICICA!Da,dupa parerea mea...ar fi bine ca stema sa aiba shi ceva legat de daci care sa fie pus mai in frunte..dupa care ..ceva dacic contopit cu ceva de origine romana..pentru ca..suntem shi romani pe de o parte...shi tot asa.Dar,e problema ca dacii au fost cam linistiti..shi nu prea au fost cunoscuti,shi au disparut dupa ce au atacat romanii,ca nu mai aveau bani.DAR MAAA...sunt treburi mai grave care trebuiesc rezolvate in legatura cu Romania..o stema de alta culoare..la ce ajuta?Intai sa se skimbe modul de gandire a romanului care se bucura cand vede ca moare capra vecinului...in romanul care sare sa salveze capra vecinului!E mult drum de parcurs pana acolo...shi trebuie sa mai exploram restul tzarilor ca sa mai invatam din comportamentul lor!Chestia asta cu skimbatul stemei..e ceva de gen:Baba se piaptana shi tzara moare!

[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 17/7/2008, 18:38Quote

Utente cancellato

pai ungurii se folosesc mai nou de stema noastra de 2 lei ca sa justifice faptul ca Ardealul "le apartine",cat despre daci,sa sti ca au fost foarte cunoscuti,si nu au disparut dupa ce iau "cucerit" romanii,oricum noi suntem romanii,noi suntem stramosii latinilor,exista dovezi ca lupta a continuat in Dacia si dupa moartea lui Decebal...

[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 20/7/2008, 19:43Quote

Utente cancellato

am gasit asta pe wiki http://ro.wikipedia.org/wiki/Imagine:Trans...igilium1550.png a fost folosita(cica) ca stema a Transilvaniei,si ar fi o treaba ca in noua stema sa fie reprezentat Ardealu cu asta...ceva concret o sa postez peste cateva zile,cand o sa am photoshop si am sa desenez un proiect de stema,defapt mai multe si o sa am nevoie de niste pareri.

view post Posted on 20/7/2008, 22:02Quote

General de corp de armată

Group: Member

Status: Offline: ultima azione eseguita il 24/2/2009, 09:49

Aici e ce spune presedentia

http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=3

e clar ca nu au habar despre ce vorbesc propun editarea unui memoriu asupra caruia se ne dam cu parerea si trimiterea lui catre presedentie - saitu cu pricina - sa vedem ce ne raspund :)
va rog sa observati ce mult se discut de stama Moldovei de ex care nu are decat o singura componenta principala si cum despre stema Ardealului se ascunde adevarul :(

image

P_MSG P_EMAIL P_WEBSITE Top
[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 21/7/2008, 11:55Quote

Utente cancellato

pai un memoriu e o idee grozava,cat despre adevar...mda,se ascunde,parca se tem de cineva anume...

view post Posted on 22/7/2008, 07:42Quote

Ceva trebuie facut sunt drstui oameni
care au observat situatia
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t360568.html

image

[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 22/7/2008, 08:48Quote

Utente cancellato

mda dar ei uita ce inseamna coroana de fier-independenta-nu monarhia,de aia a fost facuta dintr-un tun turcesc si nu din aurul dacilor(sau orice alt aur)

view post Posted on 22/7/2008, 10:40Quote

Profesoru Nistor care a lansat chestiunea

http://www.dacoromania.go.ro/nr03/insemnele.htm

despre asta e vorba !!!!

image

[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 22/7/2008, 11:23Quote

Utente cancellato

ms mult vickeu,stema propusa de dl. profesor Nistor este perfecta,am citit totul cu atentie si mi-am imaginat-o,e cea mai frumoasa stema din cate exista,si cea mai reprezentativa si incarcata de istorie.totusi,ar prinde bine o reprezentare,da oare de unde sa facem rost de una?in cartea dlui Nistor nu exista o astfel de imagine?

view post Posted on 25/7/2008, 04:45Quote

[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 26/7/2008, 08:27Quote

Utente cancellato

pai stiu pagina asta de wiki...la kat timp am stat pe ea...

view post Posted on 20/9/2008, 14:47Quote

Maresal

Group: Romania

Status: Offline: ultima azione eseguita il 3/6/2009, 22:11

o incercare al unui yt: zalmoksis09

P_MSG Top
[RUR]Rhemax[159]
view post Posted on 20/9/2008, 16:29Quote

Utente cancellato

nu stiu de ce dar nu-mi afiseaza imaginea,poti pune un link?

view post Posted on 3/6/2009, 20:34Quote

Maresal

Status: Offline: ultima azione eseguita il 29/6/2009, 12:37

Un vultur tricolo, sau un dragon dacic tricolor cred ca ne-ar reprezenta destul de bine

Ne vom salva doar revenind la romanism si realizand reintregirea neamului romanesc!

"Fii bun, fii drept şi recunoaşte că deasupra ambiţiilor, intrigilor şi urilor este PATRIA, este veşnicia neamului şi că acolo trebuie să ne īntālnim īntotdeauna, chiar dacă nu ne īnţelegem de fiecare dată!" (Ion Antonescu)

image

P_MSG P_EMAIL P_YIM Top
28 replies since 28/6/2008, 12:29

Reply

load
Fast reply

Enable emoticons
Clickable Smilies
Show All

Nickname:      Email:

Profile Visitor Map - Click to view visits

Basarabia Pamant Romanesc