Romania Community

Reply
Salutare tuturor
icon1  view post Posted on 2/9/2009, 23:53Quote

Soldat simplu

Group: Member

Status: Offline: ultima azione eseguita il 12/9/2009, 00:31

Salut!

Ma numesc Alex, am 17 ani si locuiesc cu familia in Italia (mai exact in Verona; noi suntem originari din Bucuresti). Sunt aici de numai 2 ani, mama este de 10 si tata de vreo 4, unchii mei locuiesc de mai bine de 20 de ani in Trento, pot spune ca ne-am cam "desprins" de Romania...
Fac un liceu de limbi straine insa intentia mea este sa devin pilot de linie pe avioanele comerciale, ma pregatesc sa incep cursurile pentru licenta privata de zbor la aeroclubul din Verona, dupa care mai mult ca sigur voi parasi Italia pentru a obtine licenta de pilot de linie, date fiind costurile foarte ridicate de aici...
Despre mine cam atat :D ... eu zic ca ajunge

Am dat intamplator de link-ul forumului in timp ce vizionam pe Youtube un filmulet despre campania mediatica anti-romani din Italia. Am mers la rubrica "Cine suntem noi?" si mi-a placut foarte ce am citit, e foarte interesant un astfel de forum, ideea de a reuni romanii din toate colturile Europei pe un singur forum mi se pare foarte interesanta, nu am mai vazut astfel de initiative... din pacate este cam greu sa dai de forum, va trebui sa-i faceti ceva mai multa publicitate....

Salutari tuturor!

P_MSG P_EMAIL P_MSN P_YIM Top
view post Posted on 11/9/2009, 08:02Quote

Maresal al Romaniei

Group: Italia

Status: Offline: ultima azione eseguita il 20/12/2009, 13:50

salut Andrei-Alexandru, bine ai venit pe forum :)

P_MSG P_EMAIL P_WEBSITE P_MSN P_YIM Top
1 replies since 2/9/2009, 23:53

Reply

load
Fast reply

Enable emoticons
Clickable Smilies
Show All

Nickname:      Email:

Profile Visitor Map - Click to view visits

Basarabia Pamant Romanesc

Skin and Graphic by: ~ DarkStyle