| |
Soldat simplu
Group: MemberPosts: 1 Location: Verona, Italia Status:  | |
| Salut! Ma numesc Alex, am 17 ani si locuiesc cu familia in Italia (mai exact in Verona; noi suntem originari din Bucuresti). Sunt aici de numai 2 ani, mama este de 10 si tata de vreo 4, unchii mei locuiesc de mai bine de 20 de ani in Trento, pot spune ca ne-am cam "desprins" de Romania... Fac un liceu de limbi straine insa intentia mea este sa devin pilot de linie pe avioanele comerciale, ma pregatesc sa incep cursurile pentru licenta privata de zbor la aeroclubul din Verona, dupa care mai mult ca sigur voi parasi Italia pentru a obtine licenta de pilot de linie, date fiind costurile foarte ridicate de aici... Despre mine cam atat  ... eu zic ca ajunge Am dat intamplator de link-ul forumului in timp ce vizionam pe Youtube un filmulet despre campania mediatica anti-romani din Italia. Am mers la rubrica "Cine suntem noi?" si mi-a placut foarte ce am citit, e foarte interesant un astfel de forum, ideea de a reuni romanii din toate colturile Europei pe un singur forum mi se pare foarte interesanta, nu am mai vazut astfel de initiative... din pacate este cam greu sa dai de forum, va trebui sa-i faceti ceva mai multa publicitate.... Salutari tuturor! |
| | |